Dit gebeurt er met je lichaam als je chips eet voor het slapen gaan
27 maart 2018
Zink, ieder mens een tekort?
12 mei 2018
Toon alles

Paas Ontbijtkoek van Havermout

Paas Ontbijtkoek van Havermout

Recept wat erg lekker is voor bij het paasontbijt.

Niet 100% orthomoleculair maar wel glutenvrij, lactosevrij en vrij van witte suiker. Geen bakpoeder of zelfrijzend bakmeel waar oa aluminium in zit maar het natuurlijke wijnsteenbakpoeder.

Ingrediënten:

Zo maak je het:

Week de abrikozen in 2,5 dl warm water.

Maal het havermout fijn met een blender/

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Verwarm de kokosolie.

Maal de abrikozen met het water fijn.

Meng alle droge ingrediënten en meng het met de natte ingrediënten en giet het in een cakeblik.

Plaats het cakeblik in de oven voor 30 minuten.

Laat de ontbijtkoek wat afkoelen in de oven.