Missie Oerkracht

Ik wil mensen met chronische ontstekingsziekten helpen met het verbeteren van hun voedingspatroon en zo het lichaam zoveel als mogelijk stabiliseren en ondersteunen. Door middel van online programma’s wil ik Orthomoleculaire geneeskunde voor iedereen toegankelijk maken. Door persoonlijke consulten online of in mijn praktijk, krijg je advies op maat.

Ik werk integraal, dit betekend dat ik het belang van reguliere geneeskunde niet onderschat en zo nodig kan doorverwijzen daarnaar.

Mijn specialisatie is artritis en chronische ontstekingen omdat ik zelf Artritis Psoriatica doe. Hierdoor weet ik als geen ander wat de ziekte met je kan doen en welke stappen noodzakelijk zijn om je gezondheid te verbeteren. Veel ziektebeelden komen voort uit ontstekingsreacties in het lichaam wat niet goed wordt uitgevoerd. Juist de Orthomoleculaire geneeskunde kan hierin heel veel betekenen.

Denk bij chronische ontstekingsziektebeelden aan: reumatoïde artritis, artrose, acne, fibromyalgie, peesschedeontsteking, colitis ulcerosa, ziekte van Crohn,

Visie Oerkracht

Ik help jouw om je voedingspatroon zo in te richten dat het jouw lichaam energie geeft en je lichaam sterker maakt. Door gerichte interventies en/ of onderzoeken, denk aan ontlastingsonderzoek, haar mineralen analyses, bloedonderzoek én persoonlijk advies raakt jouw lichaam meer in balans waardoor jij minder klachten ervaart en minder ( of helemaal geen) zware medicatie hoeft in te nemen om weer van je leven te kunnen genieten.