Ik wil me graag aan jullie voorstellen

Ik ben Tineke Luinenburg,
Orthomoleculaire voeding is mijn specialiteit geworden. Ik heb in 2014 jaar ontstekingsreuma gekregen.  Dit was een moeilijke en zware periode voor mij en het gezin, waar ik uiteindelijk sterker uit ben gekomen. Ik ben ontzettend geïnteresseerd geraakt in Orthomoleculaire voeding en de invloed die het heeft op ieders lichaam. Hierom besloot een erkende opleiding Natuurvoeding te volgen.
In de eerste instantie heb ik de opleiding voor mijzelf gedaan maar het heeft mij heel erg geholpen en daarom wil ik die informatie graag met je delen.

Opbouwende voeding heeft mijn geest en lichaam echt geholpen. Niet door te genezen van mijn ziekte maar om de juiste voorwaarden te creëren. Hierdoor heeft mijn lichaam meer energie en ik voel me gewoon veel beter! Soms zijn een paar kleine aanpassingen in het voedingspatroon al voldoende om het lichaam veel beter te laten functioneren.
Mijn missie is;zoveel mogelijk mensen helpen,met het verbeteren van hun gezondheid, door het eten van voeding! leuker kan het volgens mij niet worden:)

Informatie over gezonde orthomoleculaire voeding is voor ieder mens belangrijk!

Mijn kracht is een voedingspatroon ontwikkelen waarbij je optimaal gebruik maakt van de vitamines en mineralen uit de voeding.