Op deze manier kan je met mij samenwerken

Mijn aanbod

Door orthomoleculaire therapie te combineren met natuurgeneeskunde ontstaan er krachtige tools die ik kan inzetten om de balans in je lichaam terug te brengen. De kracht van het zelf herstellend vermogen van je lichaam activeren en het inzetten van de juiste ondersteuning door supplementen is ongelofelijk krachtig.
goed_web.oerkracht_carlaphoto33

Orthomoleculaire consulten


Je ontvangt concreet advies richting vermindering van klachten. Aan de hand van je klachtenpatroon maken we een haalbaar stappenplan richting een zo sterk mogelijke gezondheid.

Orthomoleculaire consulten helpen een betere gezondheid te creëren en ziekten te verminderen. Je weet waar de aandachtspunten voor jouw liggen zodat je optimaal kan profiteren en geen energie, tijd en gezondheid verliest! We werken stap voor stap zodat je blijvende verbetering kan ervaren.

web.oerkracht_carlavermuntphoto5

Hirudo therapie


Bij Hirudo therapie Fryslân worden speciaal voor dit doel gekweekte medicinale bloedzuigers ingezet bij behandeling van diverse acute en systemische klachten.

Bloedzuigers brengen nadat ze zich hebben vastgezet 80 tot 100 natuurlijke en hormoonachtige stoffen in. Deze stoffen werken pijnstillend zijn ontstekingsremmend, lossen bindweefsel verklevingen op, maken littekens voelbaar zachter. zijn bloedruk en hormoon regulerend.

goed_web.oerkracht_carlaphoto14

Manuele lymfe drainage massage


Het lymfe vervoert afvalstoffen, virussen en bacteriën. Een lymfe massage is een echte detox voor je lichaam en geest. Je gooit weg wat niet meer bij je hoort. Wanneer de lymfe niet meer goed functioneert kan je oedeem krijgen, lymfe drainage helpt het overtollig vocht weg te werken. Ook bij verwijderde lymfeknopen is therapie mogelijk.
Lymfe massage of pure regeneratie en herstel.

goed_web.oerkracht_carlaphoto38

Diverse behandelingen en onderzoeken


Elk mens is uniek en mijn werkwijze stem ik op jou af.

Een onderzoek helpt om gerichter therapeutische advies te geven, dit is niet altijd noodzakelijk en altijd in overleg.

Ik help je graag verder

Plan een kennismakingsgesprek in

Een kennismakingsgesprek  is vrijblijvend en kosteloos.

Als gecertificeerd Orthomoleculair en Natuurgeneeskundig therapeut is je gezondheid bij mij gegarandeerd in goede handen.

Laat een berichtje achter

Ik neem vrijblijvend contact met je op!

    Naam

    E-mail*

    Uw bericht