Op deze manier kan je met mij samenwerken

Mijn aanbod

Door orthomoleculaire therapie te combineren met natuurgeneeskunde ontstaan er krachtige tools die ik kan inzetten om de balans in je lichaam terug te brengen. De kracht van het zelf herstellend vermogen van je lichaam activeren en het inzetten van de juiste ondersteuning door supplementen is ongelofelijk krachtig.
1

Los consult


Als je gericht advies wilt over een specifieke klacht. Om weer wat nieuwe inspiratie op te doen, of je wilt weer even dat steuntje in jouw rug. Met een los consult kan je opfrissen en de juiste richting bepalen. Plan een gratis kennismakingsgesprek in.
2

Oerkracht gezondheidstraject


In een traject werk je naar een zo goed mogelijke gezondheid. Je houdt overzicht en werkt met heldere en haalbare doelen. Dit zorgt ervoor dat je gezondheid steeds verder verbeterd. Vooral als je chronische klachten hebt zijn meerdere stappen noodzakelijk om gezondheidsverbetering bereiken.
3

Online detox drieweekse


Je verbeterd stap voor stap alle routes om van afvalstoffen af te komen. Je ontvangt een persoonlijke intake en productenpakket, er wordt rekening gehouden met je medicatie.
4

Diverse behandelingen en onderzoeken


Elk mens is uniek en mijn werkwijze stem ik op jou af.

Om processen op gang te brengen en te herstellen zijn supplementen soms noodzakelijk. Een onderzoek helpt gerichter advies te geven, dit is altijd in overleg.

Ik help je graag verder

Plan een kennismakingsgesprek in

Een kennismakingsgesprek (30 min.) is vrijblijvend en kosteloos.

Als gecertificeerd Orthomoleculair en Natuurgeneeskundig therapeut is je gezondheid bij mij gegarandeerd in goede handen.

Laat een berichtje achter

Ik neem vrijblijvend contact met je op!

    Naam

    E-mail*

    Uw bericht