Oerkracht werkt vanuit een holistische zienswijze.

Orthomoleculaire en Natuurgeneeskunde therapie verminderd medicatiegebruik

Door verstoorde processen in kaart te brengen wordt een plan op maat gemaakt

Symptoom gerichte diagnostiek

Oerkracht werkt samen met verschillende gespecialiseerde laboratoriums om oorzaken van klachten op te sporen. Dit is uiterst zinvol bij bijvoorbeeld: spijsverteringsproblemen, voedingsintoleranties, hormonale disbalansen, chronische ontstekingen, voedingstekorten, Dopamine, serotonine verstoringen. Het kan zinvol zijn om verstoorde processen in kaart te brengen om zo tot gerichte therapie te komen. Deze onderzoek worden alleen geadviseerd indien dit echte meerwaarde oplevert voor de behandeling.

RP analytic

RP biedt allerlei bloed en speeksel onderzoek op het gebied van hormonale verstoringen, bloedwaarden, allergieën, leverfuncties, vitaminen en mineralen, sporenelementen en tekorten. Lees meer over de onderzoeken van RP analytic op deze pagina: https://www.rpsanitashumanus.com/diensten/rp-analytic/onderzoeken/

MGLAB:

Voor ontlasting en darmflora onderzoek bij werkt Oerkracht met MGlab te Leeuwarden en my microzoo 

Lees op deze pagina meer over ontlastingsonderzoeken via MGlab

Darmflora-analyse

Oorkaarsbehandeling

Kan aanvullend ingezet worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keel en hoofd klachten

De therapie houdt in dat er speciaal voor dit doel, vervaardigde holle kaars in het gehoorgang wordt geplaatst. Dit hoeft niet ver, maximaal 1 centimeter. De oorkaarsen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen. De bijenwas geeft een verzachtend effect. De kruiden die gebruikt worden zijn vaak salie en kamille, deze kruiden hebben een positief effect op het oorgebied. Vaak wordt er ook nog honing gebruikt bij het rollen van de kaarsen.

Lees hier meer over de oorkaarsbehandeling 

Wil je weten waar ik jou bij kan helpen?

Ben je er klaar voor om te investeren in een gezonde en vitale levensstijl? Plan online een gratis kennismakingsgesprek in.