Oerkracht gezondheidstraject online

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Oerkracht online omgeving voor klanten.

In deze eigen online omgeving krijg je toegang tot veel zelfhulptechnieken om sterker te worden en stress te verminderen. Aan de hand van persoonlijke video’s leg ik je uit waarom je bepaalde voedingsstoffen echt nodig bent en hoe je dit in je dagelijks voedingspatroon kan inpassen.

Voor het bereiken van een optimale gezondheid is het in de eerste instantie essentieel dat het de juiste bouwstoffen tot zijn beschikking heeft. Waar moet je rekening mee houden ten opzichte van tekorten? Welke producten zijn geschikt? En welke supplementen? Waarom is dit zo belangrijk?

Ook een essentieel onderwerp in herstel is de manier van je denken, de patronen, de overtuigingen die allemaal zijn ontstaan en je (onbewust ) beperken, veel energie kosten en voor disbalans zorgen. Je ontvangt makkelijke technieken die je thuis kunt inzetten

Deze online omgeving bevat al mijn recepten en uitwerkingen, gemakkelijk voor je toegankelijk.

Uitleg over de technieken, testen en coaching krijg je in onze persoonlijke gesprekken.

Je kan altijd inloggen en video’s terugkijken, wanneer je wilt. Hierdoor blijf je gemotiveerd, leer je meer en duurzamer, want als je even wat vergeten bent, kan je het makkelijk terug te vinden!

Door het geven van tools, inspiratie en het delen van kennis, vergroot jij jezelf, altijd.

Tineke Luinenburg