Shop

Collagen TriComplete 200 gram
1 oktober 2024
Toon alles

Sapjes en smoothie boekje

5.00

sapjes en smoothie boekje

Maak heerlijke groenten smoothies in een handomdraai! Verhoog je groente inname op een gemakkelijke manier. Ontdek alles over smaakcombinaties en het zelf samenstellen van overheerlijke drankjes voor jezelf en het hele gezin! Recepten die je de rest van je leven kan gaan inzetten om je energie te verhogen. Tips om zelf samen te stellen.

Downloadbaar product, gelijk in huis.

Sapjes en smoothie boekje

Verhoog je groente inname met het gebruik van heerlijke smoothies.

Ben jij moe en wattig in je hoofd? Verhogen van groenten heeft talrijke positieve effecten op vermoeidheid en het vergroten van je energieaanmaak.

Maar hoe voeg je groenten toe aan je smoothie zonder dat het niet meer lekker is?

In dit Sapjes en smoothie boekje neem ik je mee in de belangrijkste stappen bij het maken van gezonde smoothies.

Wat zijn goede smaakcombinaties? Na het lezen van dit boek en het toepassen van de tips maak jij de lekkerste smoothies die ook nog een goed zijn voor je bloedsuikerspiegel!

De meeste sapjes en smoothies bevatten vooral fruit, deze recepten zijn met groenten in de hoofdrol! 

Door het vele gebruik van fruit en fruitsappen zijn de meeste smoothies van de supermarkt minder gezond. Juist het gebruik van groenten zijn gezondheid bevorderend. Vooral  van rauwe groenten is bekend dat het de gezondheid ondersteund. Hoe eet je rauwe spitskool? In een smoothie natuurlijk:)

De 9 beste recepten die al mijn klanten graag maken, staan in dit boekje beschreven, beknopt maar je kan hiermee eindeloos variëren. Je bent geen 125 recepten nodig. Deze basis kan je wel 1000 recepten mee creëren.

Je zult combinaties treffen die je nog nooit hebt gezien, gehoord of geproefd maar die nooit meer uit je leven verdwijnen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sapjes en smoothie boekje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *