Basisrecept Beschuit
Author: 
Recipe type: ontbijt
Voorbereiding: 
Kooktijd: 
Totaal tijd: 
Personen: 30
 
Ingrediënten
  • 1 ¾ cup glutenvrij meel mix
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • 1 ei
  • ½ cup olijfolie
  • 1 cup rijstmelk
Zo maak je het
  1. Meng alle droge ingrediënten. Mix de natte ingrediënten door elkaar en meng dit dan met de droge ingrediënten totdat er een gladde massa ontstaat. Het moet een dikke substantie worden, wat slijmerig, als het te nat is nog wat meel toevoegen. Giet op een bakplaat met bakpapier en bak voor 20 tot 25 minuten op 175 graden.
  2. Je kan allerlei ingrediënten toevoegen aan dit basis recept, bijvoorbeeld gesneden olijven met Italiaanse kruiden.
Recipe by Oerkacht | Orthomoleculair voedingsadvies at https://oerkracht.nl/glutenvrij-meel-mix-recept-gemakkelijke-beschuit/