Het unieke online traject voor echte veranderingen in álle detox routes van jouw lichaam.

Voor mensen met vermoeidheidsklachten én chronische ontstekingen heb ik dit traject ontwikkeld. Omdat ik uit ervaring weet hoeveel gezondheidswinst hiermee is te behalen is.

Jij gaat stap voor stap álle prosessen die je lichaam gebruikt om van toxische stoffen af te komen verbeteren!

Als je al slecht in de energie zit is het helemaal niet handig om zomaar actief te gaan detoxen. Veel waardevoller, ook zeker voor de lange termijn, is dat je de juiste voorwaarden creëert voor deze belangrijke detox prosessen.

Door ondersteuning met supplementen maak jij echt grote sprongen naar een verminderde toxische belasting waardoor jouw lichaam echt beter gaat draaien en flink wordt ge ondersteund!

Dit traject gaat over het verbeteren van je homeostatische systemen, zodat jij weer gemakkelijker energie kan maken. Je hoeft jezelf minder door de dag te slepen en voelt je vrijer en lichter in je hoofd.

Door je detoxcapiciteit te vergroten verbeter je belangrijke regelmechanismes zoals de PH, lever functie, energieaanmaak, darmfunctie en hormoonomzettingen.

Waar werk je aan tijdens de Detox drieweekse?

 • Jouw energie aanmaak, de omzetting van ADP in ATP wordt gestimuleerd, ATP is je celenergie, de bron van het leven.
 • Doordat je toxische belasting verminderd neemt je pijngevoeligheid af en slaap je beter door
 • Je beschermt je mitochondriën, dit zijn je energiecentrales, hoe meer je hebt hoe beter je energie kan genereren dus behoudt hiervan is super belangrijk om meer vermoeidheid te voorkomen
 • De afbraak en veroudering van je lichaamscellen verminderd maar ook DNA schade door ontstekingen ga je tegen
 • Je PH verbeterd waardoor alles lekker snel kan gaan, zoals je voeding verteren of een immuunreacties optuigen tegen virussen
 • Je lever functie verbeterd door het aanvoeren van de juiste grondstoffen en voorwaarden, hierdoor voorkom je verzuring en stapeling van medicatie
 • Je weet hoe jij je natuurlijke vormen van detoxen kan stimuleren, zodat je dit in je dagelijkse leven kan toepassen zonder problemen
 • Je laat oude trauma’s los, zodat jij minder ‘op je lever hebt’ en jij je positiever en minder zwaar voelt.
 • Je darmfunctie verbeterd waardoor jij je voeding beter afbreekt en afvalstoffen gelijk de darm weer in kan pompen, hierdoor komen bepaalde de gifstoffen niet eens door je lichaam
 • De omzetting van hormonen verbeterd, dus hebt minder fake hormonen en onrust in je lichaam waardoor je beter doorslaapt en minder stressgevoelig bent.
 • Jouw voorwaarden om vet om te zetten in energie verbeterd, zodat jij op een natuurlijke en blijvende manier gewicht verliest.
 • Je elimineert toxische stoffen aan de hand van supplementen zodat jij echt grote sprongen kan maken in het verbeteren van je algehele gezondheid en verminderen van jouw toxische belasting

Dit traject bevat een persoonlijke intake om interacties met medicatie in kaart te brengen

zo ben jij zeker dat wat jij doet ook echt zinvol en heilzaam voor je is

Wat kan je verwachten na aanmelding?

 • Je krijgt gelijk toegang tot de online leeromgeving! Hierin kan je bekijken wat je verder nodig bent ter voorbereiding en boodschappenlijstje.
 • De intake formulieren stuur je z.s.m. aan me terug en ik verzamel voor jou de beste en passende supplementen box, deze krijg je thuisgestuurd. Het pakket heeft een waarde van minimaal €175,-
 • Je krijgt 7 dagen de tijd om de boodschappen rustig te verzamelen en dan start de detox!
 • Je krijgt normale recepten met een detox effect op het lichaam. Ik nodig je uit om gedurende deze 3 weken alle recepten een aantal keer te maken
 • Jij krijgt advies over een passend voedingspatroon om de lever te ondersteunen, niets moet alles mag.
 • Elke week krijg je nieuwe toegang tot lessen en ontvangt hierdoor een persoonlijk mailtje, zo blijft het super overzichtelijk en haalbaar voor je.
 • De lessen bevatten heldere instructie video’s en inname schema’s voor de supplementen.
 • Je krijgt van mij veel tips, advies en oefenmateriaal doormiddel van video’s en lesmaterialen om je eigen detox capaciteit zoveel mogelijk te vergroten, super leuk!
 • Je kunt je vragen tussendoor aan mij stellen
 • Je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep detox drieweekse
 • Je houdt levenslang toegang tot de cursus zodat je het altijd weer kunt oppakken en terugkijken

Doordat je stap voor stap alle processen verbeterd, maak jij echt grote sprongen in het verminderen van klachten als spierpijn en ontstekingen.

In de praktijk is ontgiften helemaal niet moeilijk. Je gaat de juiste grondstoffen aanvoeren, want zonder grondstoffen kan het lichaam nu eenmaal niets!

Daarna ga je de de lever optimaliseren en activeren met de juiste antioxidanten om de boel te beschermen. Pas daarna gaan we op een milde manier toxische stoffen uit de darm trekken met bijvoorbeeld inwendig klei.

Belangrijk is dat jij zonder stress blijft want dan wordt er al niet eens meer ontgift., relax..

Door het hele programma te volgen parkeer jij gifstoffen niet meer in vetweefsel, maar heb jij het vermogen om stoffen echt uit te scheiden, zonder dat ze onderweg geen schade aanrichten!

Ik kan je laten zien dat detoxen in de praktijk helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!

Een online detox academie waarin ik je stap voor stap meeneem in de belangrijkste hulpmiddelen voor een goede en natuurlijke detox.

Jij krijgt professionele begeleiding en advies waarvoor jij de deur niet uit hoeft!

Je ontvangt de producten na intake thuisgestuurd zodat jij vol vertrouwen aan de slag kan!

Wil je graag meer weten? Of heb jij een vraag?

Neem gerust contact met mij op via het contact formulier, ik reageer binnen 24 uur

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hierbij alvast een lekker muziekje waarin de hoge trillingen je lichaam ondersteunen in het loslaten van negatieve gedachten en toxische stoffen. Zet het aan op de achtergrond en geniet, bij wat je ook doet!