De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens (Review)

Auto-immuunziekte door toevoegingen in voeding?
29 september 2020
Toon alles

De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens (Review)

De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens.

Voor de opleiding Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut kregen wij als eindopdracht, een wetenschappelijke review te schrijven. Ik ging deze opdracht samen met mijn klasgenootje Marinde Zwarthoed van praktijk OpVoeding, in Heerenveen doen. https://www.facebook.com/praktijkopvoeding.nl/ 

(Je vind de link naar het document onderaan deze pagina)

We dachten allebei gelijk, dat het iets met voeding moest worden en dan in combinatie met de darmen, want dit is dé basis voor een gezond lichaam!

We zijn eerst fanatiek gestart met het verschil tussen biologische voeding en supermarkt voeding op de darmen. Nadat we hier een aantal dagen mee aan de slag waren geweest, hebben we het onderwerp wat aangepast en veranderd in het onderwerp, welke vezels zijn het best voor het vergroten van het microbioom. Ook hier zijn we fanatiek mee gestart en we hadden al een hele mooi stuk klaar, toen Marinde aangaf dat ze wel erg veel bezig was met de ontwikkelingen van 5G en dat we dit misschien ook wel als onderwerp konden gebruiken. Ik was zelf in de eerste instantie niet zo enthousiast, want we waren al zo ver met het vezel stuk! Maar na wat nachtjes er over hebben geslapen begon ik toch ook echt wel de ernst van de huidige straling situatie in te zien. Als we wat willen bereiken, dan moeten we voor het onderwerp straling gaan, want een actueler onderwerp was er niet.

Dus, weer opnieuw begonnen en dit keer de gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens.

Oké, ik (was) een echte leek wat straling betreft, dus daar eerst maar eens mee begonnen met inlezen. Wat is eigenlijk straling en wat zijn de huidige normen? We hebben zo ontzettend veel info gevonden, van onderzoeken tot presentaties van  richtlijnen tot demonstraties alles is voorbij gekomen. Nu kwam de volgende vraag. Hoe komt deze groeide berg aan informatie ooit tot een review?!

Gelukkig heeft Marinde eerder een review gemaakt en die wist het in een hele mooie mal te gieten, met een resultaat waar je U tegen zegt!

Wauw, wat zijn wij trots op onze review,  de gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens.

Als stralingsleek zal het soms wat lastige taal zijn, maar we hebben echt super ons best gedaan om het zo helder en overzichtelijk mogelijk voor jullie te maken.

Uiteindelijk is het ons na veel zweten echt gelukt om een goed beeld te vormen.

Wij hopen dat je veel leerzame momenten hebt als je de review leest en bij jezelf herkend wanneer je last hebt van stralingsstress en daarna ook goeie keuzes kunt maken.

Je vind de link onderaan deze pagina

Groeten

Tineke en Marinde

https://www.facebook.com/missZwarthoed

 

 

De gezondheidseffecten van (5G) straling op de mens